TERMENI SI CONDITII

Termenii și condițiile următoare se aplică site-ului www.coloristique.ro. Recomandăm citirea cu atenție, înainte de a folosi acest website. Utilizând acest site prin vizitarea și cumpărarea produselor de pe acest site, acceptați termenii și condițiile enumerate mai jos.

LEGISLAȚIE

Serviciile oferite de societatea COLORISTIQUE – Creative Flowers, prin intermediul www.coloristique.ro sunt supuse legislației romanești, cu precadere la Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanță.

DREPTURI DE AUTOR

Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la dreptul de autor și de legile privind proprietatea intelectuală. Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul pe site-ul www.coloristique.ro în orice moment, oricărei persoane, fără a avea obligația de a motiva această decizie. Deasemenea, este interzisă transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptând situațiile în care există acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.coloristique.ro și orice componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al proprietarului. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email: contact@coloristique.ro

CONFIDENȚIALITATE

Site-ul www.coloristique.ro poate stoca date ale utilizatorilor, dar pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe site-ul www.coloristique.ro. Nicio informație nu va fi dezvaluită niciodată unei terțe persoane. Comenzile efectuate cu mențiunea Anonim, sunt expediate și livrate fără a dezvălui identitatea Dvs. sub nicio formă destinatarului. www.coloristique.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardul dvs.

 

PREZENTAREA PRODUSELOR ȘI A PREȚURILOR

Informațiile și imaginile ce reprezintă anumite produse de pe site-ul www.coloristique.ro sunt cu caracter informativ și pot apărea diferențe între acestea și produsul livrat, în funcție de stoc, fără o înștiințare în prealabil. În cazul în care, anumite produse sau flori lipsesc din stoc, www.coloristique.ro poate înlocui aceste produse sau flori cu unele similare, cu o valoare cel puțin egală cu cea a componenței florale înlocuite. Din cauza faptului ca aranjamentele florale sunt produse realizate manual, uneori, e posibil ca modul si materialele de ambalat utilizate sau stilul de realizare să difere de cele prezentate in imaginea aranjamentului comandat. Deasemenea, este posibil să existe mici diferențe între componența evidențiată în poză și cea detaliată în descriere. Echipa www.coloristique.ro face tot posibilul ca produsul ales sa corespunda cu alegerea dvs. Deviza noastră este sa fim autentici și creativi și 100% satisfacția clientului. Așadar încurajăm clienții să abordeze o varianta căt mai personalizată pentru ei. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori ale softului sau defecțiuni tehnice apărute la server. Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu finalizarea comenzii sau, după caz, odată cu confirmarea telefonica finala. Livrarea se face doar în București.

PROGRAM DE LUCRU ȘI LIVRARE

Comenzile clienților sunt preluate de site-ul www.coloristique.ro în permanență, 24 de ore din 24 de ore. Programul de activitate al companiei noastre este de luni până vineri între orele 9 și 17:00, livrările efectuându-se în intervalul 10:00 – 19:00. www.coloristique.ro livrează comenzile la o dată specificată de client, dar conform cu programul nostrum de lucru si livrare, sau maxim a 2-a zi de la efectuarea comenzii. www.coloristique.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificată de client, cu toate acestea pot exista situații în care livrarea la data specificată nu este posibilă, cum ar fi zile libere, sărbători, vreme nefavorabilă, dezastre, etc. Este recomandat să completați în caseta cu Observații cât mai multe informații pe care le considerați utile agentului de livrare. Atenție: firma noastră depune eforturi pentru a efectua livrările în intervalul orar specificat de client, însă nu își asumă obligativitatea de a respecta acest interval atunci cand acest lucru nu este posibil.

POLITICA DE RETURNARE

În conformitate cu prevederile art. 16 alin d) ale Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sunt exceptate de la dreptul de retragere.

În consecință, ținând cont de perisabilitatea florilor și a produselor alimentare, buchetele, aranjamentele florale, dulciurile  etc. nu pot fi returnate. 

Produsele neperisabile (ex. cutiile, vazele, jucăriile etc.) pot fi returnate în termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii, în conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2014.

Returnarea produselor neperisabile se poate face prin curier la adresa sediului social al firmei: Strada Cupolei Nr.4-8 Sector 6, Bucuresti, cu anunțarea COLORISTIQUE – Creative Flowers în prealabil la tel.: 0742 936 510 sau pe e-mail la adresa: contact@coloristique.ro

Coletul de retur va trebui conțină toate documentele primite inițial, precum și o adresa, semnată de persoana care a inițiat și a plătit comanda, prin intermediul căreia se notifică renunțarea la comandă și se solicită returnarea sumei plătite. Adresa va trebui să includă și toate detaliile bancare necesare returnării sumei plătite (cont IBAN, denumirea posesorului contului, numele băncii etc.). 

Suma plătită pentru produsele neperisabile, va fi rambursată integral în 14 de zile calendaristice de la primirea notificării de retragere.

 

În cazul în care produsul comandat nu a fost livrat în conformitate cu specificațiile produsului disponibile pe site-ul www.coloristique.ro, clientul va trebui să facă dovada neconformității.

GARANȚIA DE CONFORMITATE

Conținutul site-ului www.coloristique.ro este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție. www.coloristique.ro nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site și produsele oferite. www.coloristique.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. www.coloristique.ro își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. www.coloristique.ro își rezervă dreptul de a refuza livrarea oricărei comenzi fără obligația de a motiva acest refuz, în acest caz clientul va primi înapoi banii plătiți pentru comanda respectivă. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorari majore pe parcursul livrării, clientul poate cere înlocuirea produsului ori returnarea imediată a sumelor încasate deja de www.coloristique.ro, dar nu și alte despăgubiri.
Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere și de garanții.

CONDIȚII LEGALE

Site-ul www.coloristique.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Dacă aveți probleme de orice fel in interactiunea dumneavoastra cu magazinul nostru online www.coloristique.ro, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura cu Ancuța Dinu, Ancuta.dinu[at]coloristique.ro. Orice conflict apărut între www.coloristique.ro și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instantelor românești.

DISPOZIȚII FINALE

Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

FORȚĂ MAJORĂ

Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este cauzată de un eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.